Ikut AiTotYati

31.1.09

laksa johor?

"cikgu nk bljr wat laksa johor? mak saya tgh belajar dgn makcik2 yg lain kt umah acik siti," student aku inform aku lps hbs kelas tuisyen kul 10.30am tadi.

'aiseh, cikgu nk kuar jap lagi," aku jawab... baik punye...(sebenrnya malas nk attend..hahahaha)

aku bukan ape.. kekadang pelik aaa dgn depa2 yg tak keje ni.. byk betul maasa lapang nk gossip.. lepak... wat kelas masak2 (ceh aku ni mcm tatau lak.. dah depa takde keje.. so tulah depa nye keje) bukannya aku tak nak join tapi kekangan masa weh. lagipun mesti aku mati kutu je.. hbs sume pn peringkat umur 35an n ke atas.. tak masuk dgn kepala gua... selalu klu lepak pn aku hanya akan jadi pendengar je.. nk menyampuk tak reti sbb asik2 bab masak, bab anak, bab menjahit... bosannnnnnnnnnnnnnn.... bab internet ke.. bab kereta ke.. bab mengajar ke...my space ke.. frenster ke takde..hahhaha

1 comment:

  1. nak laksa!!!!..ermmm jom borak2 pasal kete..hohoho

    ReplyDelete