Ikut AiTotYati

31.10.10

SAYUR, OREN DAN EN JEKJEK

my hubby, encik Jekjek yang ada blog, kalau nk usha klik sini beliau sangat obses dengan warna oren.




dah klik? perasan tak title blog enJekjek tu ape?


 haaaa pandai... SESEDAP OREN JE padahal beliau suka minum air sarsi.





beliau sangat obses dengan warna oren. tengoklah foto bawah ni,


baju oren





mangkuk dan cawan oren




beg laptop warna oren




 beg jalan warna oren, eh itu Ai punye

kalau boleh kereta pun nak cat warna oren

opsss takde foto lak. yelah sebab enJekjek belum cat lagi kereta hitam dia tu



tapi enjekjek ni tak suka makan sayur. jenuh nk bagi dia makan sayur.
Ai kena pandai kreatif buh sayur-sayuran dalam menu masakan kami.


dan oleh kerana beliau suka sangat oren,Ai terpaksa harus memasak benda ni





betul!!! carrot ataupun lobak merah oren.


kesian, eh sekian (^_^)

21 comments:

  1. oren mmg cantik jugak selain pink... hehe

    ReplyDelete
  2. idasm~ ye betul tu kak. skrg ni warna oren pun mmg banyak digunakan utk uniform sekolah termasuklah uniform utk pelajar vokasional mulai tahun depan (^_^)

    ReplyDelete
  3. cik tom,

    dulu2 Ai pun tak gemar oren ni. tapi lama2 pandang cun jugak oren ni.

    zahid af2 tu suka oren gak. hihihi

    (^_^)

    ReplyDelete
  4. hahaha jek oren wohaa

    eh nnt jgn lupe buat tag makan aku kat blogmakan tu eh wohaa

    ReplyDelete
  5. haha, kakak! ok dah tau. kalau abg suh sy makan sayur nnt sy debik abg :))

    ReplyDelete
  6. eh mesti dia suka belanda?

    team bola belanda..(netherlands)

    ReplyDelete
  7. ahahaha...sesedap sarsi r abg jek...kui3...

    ReplyDelete
  8. nuril~ ooooo ade tag eh. okes okes

    ReplyDelete
  9. silentspeaker~ eh skrg abang dah pandai makan sayur tau (^_^)

    ReplyDelete
  10. lulu~ malangnya enjekjek tak suka bola. ngeeeee

    ReplyDelete
  11. i like blue.. nasib takder sayur biru ek..kekeke

    ReplyDelete
  12. lieya~ adelah sayur biru. seacrh tenet pasti ko jumpa (^_^)

    ReplyDelete
  13. ada..? yg daun wat nasi kerabu tu ye? hihi

    ReplyDelete
  14. Cik Su,

    hubby Ai peminat fanatik oren.

    giler fanatik.

    pagar rumah kami warna oren. nanti Ai buat entry sambungan (^_^)

    ReplyDelete