Ikut AiTotYati

9.3.11

KERJAYA ATAU KELUARGA?

skrg Ai ambil keputusan utk lebih fokus pd family. Ai mean utk membina keluarga sendiri.
dah hampir 10tahun fokus utk kerja. dah bosan. bosan? 
weh orang lain susah nak dapat keje ko boleh kata bosan? tak bersyuukur ke?


tolong jangan salah faham. sekarang Ai lebih giat menggandakan usaha untuk mendapatkan zuriat. so bila kita fokus pd satu2 perkara tu pasti akan ada perkara lain yg terpaksa dikurangkan perhatiannya. dan Ai terpaksa slow down sikit pd kerjaya.


Ai fikir dah tiba masa bina masa depan sendiri. maklum sahaja, bulan depan dah masuk usia matang.ceh perasan


dan kamu2 yg baca jangan nak putar belit ayat2 Ai pulak, ini luahan hati dan fokus Ai buat masa sekarang.

faham?
tak faham tanya cikgu. Ai pun cikgu maka boleh tanya Ai juga. 
hahahaha

8 comments:

  1. chaiyok...chaiyok...tot...gandakan usaha anda....hehehehe

    ReplyDelete
  2. yupp, aku setuju kata ko.. kalau focus pada something, kite akan terlepas pandang pada yg lain..

    aku pilih family aku over the career.. asal lepas average utk SKT, kire okla.. kannn?

    ReplyDelete
  3. Amin.. semoga fokus kita berjaya...:)

    ReplyDelete
  4. Gud luck ya adik Ai. Hihi.
    Akak skang tak leh fokus lagi kat zuriat tu la. Huhu.
    Motip : Sbb nak jalan2 puas2 dlu. Nati da masuk umah baru, baru fokus bebetul. Skang ni let's it goes by :D

    ReplyDelete