Ikut AiTotYati

13.3.11

Contest Senyum Paling Ceria!! :D

nampak banner ni kat blog Lulu.

 Ai nak join jugak. tarikh tutup 31 Mac 2011.
kalau nak join boleh baca syarat2nya di sini.

gambar yg Ai pertaruhkan ialah



kedua-dua gambar diambil semasa majlis pernikahan adek ipar Ai bulan lepas. 
Ai gembira sbb pernikahannya berjalan lancar.
double gembira sebab kakak ipar kepada adek ipar Ai itu adalah senior Ai masa Ai form 1 - form 3. 
dan baby yang Ai pegang tu adalah anak senior Ai tu. 
lost kontek dengan senior tu 15tahun. 
tak sangka ikatan pernikahan itu bukan sekadar menyatukan adek ipar Ai dengan suaminya tetapi dengan senior Ai juga.



Ai nak tag:
1. pn stoberi
2. lieya cute
3. faiz farish

4 comments:

  1. nak masuk..nak masuk..ahaks!

    ReplyDelete
  2. @Lieya

    haaaa, mmg klu ade kontest Ai akan tag u

    :P

    ReplyDelete
  3. Insyaallah..nati kekda join oke... :D

    ReplyDelete