Ikut AiTotYati

8.3.11

KEDEKUT ATAU PAHALA

hari ni ada rombongan dari Perak buat lawatan penanda arasan. omputeh panggil bench marking.
macam biasa Ai le tukang nk sediakan presentation utk sekolah. yang ni Ai make up je presentation thn lepas. update mana2 yg patut. sebelum2 ni mmg Ai ada buat. thn lepas masa bulan Ogos rombongan benchmarking drpd N9/Melaka yg datang sekolah Ai.



amat menakjubkan, lepas je tamat segala presentation yg Ai buat tu, Ai terima 20 bijik pen drive drpd ahli2 rombongan yg nak copy presentation Ai tu. perkataan menakjubkan boleh terima tak?


dgn pantas Ai PDF kan presentation Ai tu. dah tu buh password. then baru copy kan ke berpuluh2 pendrive tu.
sbb pada pendapat Ai, nak buat presentation utk sekolah tu bukan senang Ai nak perah idea. brain storming bagai nak pecah kepala kemudian org senang2 tiru? oh no no no



antara ahli rombonan tu ade yg berseloroh, kalau sekali copy tu RM10 senang2 je Ai collect RM200 hari ni.


Ai kedekut ke?

3 comments:

  1. hihi...tak kedekut lah... berhati hati dgn org mengambil kesempatan, kan???

    ReplyDelete