Ikut AiTotYati

28.2.11

ENTRY KHAS UNTUK AI

ecewah, sila terharu sebab ada seseorang yang telah buat entry khas buat Ai.

jeng jeng. siapakah beliau?


beliau adalah Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman. yang Ai print screen tu adalah header beliau. jika mahu ke blog beliau sila ke link ini. beliau juga telah sudi memfollow blog Ai, terima kaseyh diucapkan oh Ai skema lah pulak errrr Dr, takde hadiah misteri ke jadi follower ke-200 ni? hehehhe





meh tgk petikan yg beliau buh sempena Ai jadi follower beliau yang ke 200
taraaa...





oh selain itu, beliau juga buat entry utk follower ke 100 iaitu cik adek cantek manis ni
kalau nak ke blog izzati boleh klik sini.



Ai terharu. korang terharu tak?

ngeeee

10 comments:

  1. tq dear! ^_^ terharu sgt..

    Entry 4 u :

    http://nurizzati0920.blogspot.com/2011/02/entry-khas-untuk-en-kacak-pn-cantik.html

    ReplyDelete
  2. nur izzati,

    terima kaseyhhh juga ye
    :D

    ReplyDelete
  3. Salam

    Tak terharu... tapi jeles gak ar.. haha

    Blogging pun malas ada hati mau jeles?

    Gurau je.. tahniah. :)

    ReplyDelete
  4. irtiyah,

    wslm. hehehehe

    Ai rindu le dgn entry2 kamu. dah tak hapdet mcm dulu2. bz kah?

    ReplyDelete
  5. ppsst.. apa kata ko pulak buat entry khas untuk aku..hahahaha..

    ReplyDelete