Ikut AiTotYati

5.5.11

RED VELVET CUPCAKES WITH CREAM CHEESE

dah selalu sangat enJekjek tanya mana entry khas untuk pemberian beliau. yang ni pemberian yang boleh dimakan, yang ade buat entry tu dulu adalah yang tak boleh makan tapi boleh dikendong ke hulu dan ke hilir.

jadi sempena usia Ai yang masuk 30tahun dan 1 bulan pada hari ini  maka Ai telah membuat entry ini sehari sebelum usia Ai 30tahun 1 bulan. paham tak? :P


baiklah, demi kasih sayang yang tiada berbelah bagi maka Ai buat entry khas  red velvet cupcakes with cream cheese yang enJekjek berikan sempena befdei Ai yang ke-30 tempohari. sodapppppppp banget. oh enJekjek g tempah di sini








ok kamu dah kenyang?
kenyang dengan foto moto?
hihihihi


silalah hargai isteri anda ye. jaga isteri anda. takde maknanya anda menghendap kehidupan isteri orang lain. tapi kalau betul anda buat, anda memang suami yang tidak bertanggungjawab.
toksah nak sibuk hal isteri orang lain. isteri sendiri yang depan mata tu yang kena jaga dan belai.

tak gitu?





eh lupa pula, tu ikan2 peliharaan kami. kalau Ai bosan Ai akan bercakap dengan ikan.
ikan pun benda hidup, kite kena berkomunikasi dengan dia
(^___^)

29 comments:

  1. @::FAIZ FARISH:: sebab tu Ai shuke ngomel2 dgn ikan2 comel. hihihi

    ReplyDelete
  2. soriii...termakan ikan skali...hihi..

    ReplyDelete
  3. @LindaRahim jaga2. nanti ikan tu berenang-renag dalam perut

    :P

    ReplyDelete
  4. ahaaaaa velvet...agak2 ikan boleh makan tak...yummmyyyyyyyyyyy

    ReplyDelete
  5. cantik cupcake tu. Takde lebih ke? ngeeee

    ReplyDelete
  6. Oh ya. Happy belated birthday.

    Rasa dah ucapkan hari tu. Eh dah ke belum? ngeeee

    ReplyDelete
  7. Ikan tu jgn bagi makan cupcake tau. Bagi kat Adam ok

    ReplyDelete
  8. @su suklu ikan tu mkn khuatir warnenye nanti jadi kaler red. kihkih

    ReplyDelete
  9. @Yunus Badawi takdele YB, kakza pun cuma dpt 1cup je. lain2 sendiri baham. kehkeh

    ReplyDelete
  10. @Yunus Badawi maksudnya bagi adam makan ikan ke?


    lalalala

    ReplyDelete
  11. kek velvet perasa ikan??
    Hahaha..

    Just nak ckp ni jer
    "shooo swittttt...." teheheh :D

    ReplyDelete
  12. @PUANSTOBERI hahahaha kekda, takmo lah kek perasa ikan. kui kui

    ReplyDelete
  13. sweetnya cupcakes tu
    ikan tu meriah betul, ada nama tak?

    ReplyDelete
  14. @aDieyZa mmg sdap banget!! sekali hadap je tu. 2 org je plak tu yg hadap. kehkeh

    ReplyDelete
  15. @miss nina yaa mmg sweet tapi tak manis sangat rasanya. sedang2 saje.

    ikan tu takde nama. sbb snap sebahagian je. ade byk ekor lagi. hihihihi

    ReplyDelete
  16. Sanggup ke nak tengok ikan2 tu dimakan oleh Adam? Bagi le cupcake tu. Bagi lebih sikit biar bapak adam pun boleh rasa ngeeee

    ReplyDelete
  17. @AiTotYati

    Banyak tu habis baham sendiri aje ke?

    oh ya. Za tak payah bagi banyak2. Nanti naik badan dia hehehe

    ReplyDelete
  18. @Yunus Badawi boleh YB. tapi Yb and family mehle ke melaka. nanti Ai orderkan utk adam ek.

    ReplyDelete
  19. @Yunus Badawi a'ah habis mkn berdua je. kakza mmg bagi satu cup je sbb mmg dia tgh diet.

    :D

    ReplyDelete
  20. @Juwita Jamaludin mmg request cupcakes je kak ita. nanti klu cake lagi le bdn kami berdua ni mcm dipam-pam. hehehe

    kak, sama plak tajuk entry kite ye. tapi akak buat sendiri. kami bli. hihihihi

    nanti klu akak blk m'sia byk kek yg saya nk tempah dari akak. boleh kan?

    ReplyDelete
  21. hepi belated befday yang...

    aku ada pasang angan2 nk buat kek nih.
    angan2 je la.

    ha ha.



    .

    ReplyDelete
  22. nak banyak...sikit tak cukup..

    ReplyDelete
  23. sedap cupcake tu dn rasa mcm............................................................................................................... nk lagi, hehe

    ReplyDelete
  24. sedih tengok cuppies tu sampai kat tuannye dah cair :( sori sangat... terperangkap dalam jem kat banda hilir masa delivery.. apa2 pun harap yati suke ye :D thanks kat husband yati sbb order kat akak.... happy belated birthday!

    ReplyDelete