Ikut AiTotYati

21.5.11

Movie marathon


Hr ni 8.30-10.30am ada lathn dlm p'khdmtn di sek.br hbs td.
rempit ke umah pick up hubby trs ke mbo cinema melaka mall.
Bli tiket utk POTC dgn NKTM.nk marathon kan?
La ni tgh wait POTC start.durasinya 140min. Lps hbs trs solat n lunch. Then NKTM stat 3.30pm.
Bahagia terbang bebas.
Kau ada?

10 comments:

  1. ti akak kat sini takde aktiviti tu..Bestnya.. Rindu rasa nak berdua2an dgn cik abg tgk wayang .. Sambil2 main bowling..:)

    ReplyDelete
  2. Aku takde . . . takde kesempatan huhuhu.

    Best tak NKTM tu?

    ReplyDelete
  3. Pon pon.

    Belum start wayang ni bolehlah hon. hehehe

    ReplyDelete
  4. Makan apa tadi utk lunch? Jgn dah kenyang makan popcorn sudahlah.

    ReplyDelete
  5. kalau marathon kena sambung lagi sampai malam.

    ReplyDelete
  6. @Juwita Jamaludintakpe kak. blk msia nanti akak buleh beraktiviti gini :D

    ReplyDelete
  7. @Yunus Badawi3 bintang je YB.

    ai tak shuke sbb asyik nangis, nangis n nangis.

    huh

    ReplyDelete
  8. Kurang minat dgn Nur Kasih.. Tp JJ baru kat Malim tu dh ada GSC kan...? Baru plan nak nengok POTC kat situ minggu nie.

    ReplyDelete