Ikut AiTotYati

28.10.10

AIR TERJUN BUKIT SEBUKOR

pernah tulis entry mengenai air terjun bukit sebukor di sini.

tajuk entry macam nak cerita pasal tu heh.



yang sebenarnya. nak ucap tahniah pada enJekjek aka my hubby yang dah hapdet blog.

tapi macam bisa hubby Ai ni lebih suka letak gambar. oh hobi hubby yang suka tangkap gambar dan edit gambar membataskan beliau untuk update blog.

kalau nak tengok gambar-gambar cantek air terjun bukit sebukor pergi link ini ya.


jangan harap nak baca entry berjela-jela.

kesian, eh sekian (^_^)

8 comments:

  1. Dah tengok gambar En jekjek tu. Cantik giler gambar air terjun!
    Ijan

    ReplyDelete
  2. ijan~ tima kasey.. enJekjek ku itu mmg gile buat hdr dan macam2. btw, en suami hang pun suka snap gambo kan? (^_^)

    ReplyDelete
  3. Cik Tom~ hubby yang ajar berblog ni. alih2 dia tukar hobi lak. maka tinggallah Ai

    (^_^)

    ReplyDelete
  4. skang en.jek tgh giler amik gambar ek.. nasib en.basriku telah kurang giler memancingnya..hahahaha

    ReplyDelete
  5. wah.. rajinnya encik hubby nak berbelog yer.. encik hubby saya nak berbelog.. tp saya x bagi.hehehe..

    ReplyDelete
  6. lieya~ dah lama die gile amik gambo. sejak dapat nimkong die tu. sume nk disanap n dieditnye. ngehngeh

    ReplyDelete
  7. bunga~ dulu encik hubby saya yg galakkan saya berblog ni. alih2 dia dapat toy toy baru ditinggal sepi je. Ai je lah yg berusaha hapdet blog. ngeh ngeh

    ReplyDelete