Ikut AiTotYati

17.4.11

SEORANG DIRI... LOSER?

Ai dah biasa...

buat keje seorang diri,
jalan seorang diri,
merantau seorang diri,
makan seorang diri


pada Ai, orang yang boleh jalan dan hidup seorang diri itu adalah.....


yang berkeyakinan tinggi


kerana Ai yakin
Allah sentiasa bersama kita

kan?

10 comments:

  1. Salam

    Setuju!

    Saya malah x selesa ditunggu.. sebab saya x suka buang masa menunggu orang. Hehehe



    Kecuali dengan en.suami hehehe

    ReplyDelete
  2. hmmm.... just like me....
    but that is the fact isn't sis? sometimes, we will be alone in our journey.....

    ReplyDelete
  3. Akak b4 kawen buleh buat suma tu sorang diri, but then skang rasa mcm tak buleh je..
    Why??? tehehehhe

    ReplyDelete
  4. sy xde kekuatan tu... masih perlukan org lain utk buat sesuatu. klu dh xde org lain baru redah sendiri... huhuhu

    ReplyDelete
  5. @Irtiyah wslm,

    tula pasal.

    Ai pun mmg tak suka menunggu dan ditunggu
    (^_^)

    ReplyDelete
  6. @nur

    fakta paling fakta,

    nanti dlm kubur pun sorang2 gak

    kan?

    ReplyDelete
  7. @PUANSTOBERI hahahaha kekda,

    Ai tau, psl ade en Hubby, kan? kan? kan?

    :P

    ReplyDelete
  8. @Za Nans kakza,
    Ai dah terbiasa kot.

    dulu masa kecik2 selalu abah bagi duit jer.

    kalu nk bli setem, maka beraturlah sendiri di pjbt pos.

    klu nk bli jajan maka Ai akan temankan adek2 Ai.

    klu nk blk mrsmJ pun naik je bas dari sabak bernam > pudu > melaka > jasin > mrsmJ

    amik result SPM pun tumpang tidur rumah kwn.

    ReplyDelete
  9. Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
    Jom tengok sakura dekat blog saya^^
    http://frommetoyou85.blogspot.com/
    Sudi2 jenguk ye (^____^)

    ReplyDelete