Ikut AiTotYati

26.4.11

Kejohanan catur mssnm daerah melaka tengah 2011

Ai d dwn bestari jbtn pljn melaka. selaku pengurus pasukn mesti urus dgn baik.Ai anto 1 team = 4org. Skrg round 4. Pljr Ai yg bj kuning tu.so far pljr Ai dh mng ketiga tiga round.any update lps tmt kejohnn.mcm biasa short entry b'blog dr hset


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dah balik. dah malam pun. jam menunjukkan 11.28malam. ni esok nak siapkan soalan trial SPM zon melaka negeri sembilan dgn soalan peperiksaan pertengahan tahun.
mengajar itu mesti. Ai hari2 mengajar kena masuk kelas.
data camne? hampir siap. muahahaha



oh pasal result pelajar tadi, result pertandingan.

tahniah kepada sapuan yg berada di ranking ke-14 drpd 76 org peserta.
aminsyah ranking ke- 16,
farouk ranking ke- 44
dan reza haziq ranking ke-58.


itu sahaja updates. mahu tidur.


yawnnnnn

5 comments:

  1. wah. ni sure terer main chess ni sbb tu jadi pengurus pasukan. hihikss :D

    ReplyDelete
  2. @PUANSTOBERI kekda, jadi cikgu ni kena multi tasking. tak tahu pun kena jadikan tahu.

    marilah makan tahu.

    :P

    ReplyDelete
  3. rupanya semalam pun lawan catur kat sabak..hehehe

    ReplyDelete