Ikut AiTotYati

10.9.13

MEJA BARU.... TITIK PANAS


dah dapat meja baru. tuan punye meja yang asal ni naik pangkat so kena g bilik khas dia. Ai duduk meja ni dari semalam. so semalam lap habuk2 n bersihkan yang patut.

jadi pagi tadi bawa le segala barang2 yang pernah guna masa kat tempat keje lama.Mug yang kome nampak tu takde kaitan dengan tempat keje baru ye sekadar hiasan semata-mata dalam tu ade dodol jiran depan bagi.

ikut hati nak balut meja ni tapi kita tengok dulu. sabarrrrrr.

titik panas? entahle tadi ade sorang young tice tu cakap meja Ai ni titik panas. ada Ai kisah?
disyaki young tice tu menyesal bercerita dengan Ai sebab bila Ai kata dah start ngajar dari 2003, muka dia lain macam. maybe dia sangka Ai ni baru fresh graduate yg baru pindah sini padahal dah lama mengajar. Ai mmg perasan muda lah kan. hahahhaha

moral: cakap siang pandang2. cakap jangan sebarang cakap.
hihihih

2 comments:

  1. apa maksud dia dgn 'titik panas' tu ?

    ReplyDelete
  2. apa2pun, wallpaper laptop tu nampak comel :-)

    ReplyDelete