Ikut AiTotYati

25.4.13

PENTINGKAN DIRI SENDIRI

tengok gambar tu betul betul. apa yang anda nampak?

:
:
:
:
:
:
ye. kereta itu parking di tengah-tengah jalan. gambar diambil pada 9 Februari 2013 sewaktu Ai pulang ke kampung untuk cuti tahun baru cina.
ramai dah yang komplen pasal pemilik kereta ni tapi yelah, orang kaya tapi otak kat tapak kaki macam tulah.
 untuk pengetahuan semua, tuan punye kereta ni ialah tauke petronas di daerah Ai ni. dan rumah warna ungu hijau yang kamu nampak dalam gambar itu ialah rumahnya. dia dah renovate rumahnya tu. maybe dia nak elakkan orang daripada lalu depan rumah dia tu tapi tindakannya tu telah menyusahkan orang ramai. sebabnya dia dah halang jalan. Ai nak lalu jalan tu untuk sampai ke rumah kawan (dari tempat gambar ni diambil). elok2 boleh cepat sampai, kami terpaksa pusing cari jalan lain.

inilah yang dinamakan, orang kaya harta benda tapi miskin kesedaran sivik. 
betul-betul pentingkan diri sendiri!!!

*entry autopublished*

6 comments:

  1. PERGHHHHHHHHHHHHHH SIYES MMG OTAK DUK KAT LUTUT
    DIA IGT DIA KAYA DUNIA DIA PUNYA KOT

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la psl kak. Patutnya bli tanah lot banglo, jgn bli rumah end lot mcm ni. Menyusahkn org ramai!

      Delete
  2. Ces...ada gak dealer perangai cm tu... Malu petronas jek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan salah petronas tapi sikapnya tu menyusahkan org. tapi petronas kena tempiasnya sikit...

      Delete
  3. klu org yg panas baran sah2 kete dia kene calar

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. silap2 org langgar.klu mlm bhy

      Delete