Ikut AiTotYati

13.8.10

PROMOSI &TAWARAN MENARIK SEPANJANG RAMADHAN

Amboi amboi amboi, pantang tengok tajuk.
kalau anda perempuan, Ai tahu, tak lain tak bukan tudung baru, baju baru, boipren baru, laki baru, baby baru, kasut baru.
Eh tengoklah ye. Tawaran ni menarik dan sah sehingga 9september je!!!!



Poster tawaran hebat ini Ai copy dari blog my beloved father in law. Nak view blog beliau boleh klik sini.
terima kasih ye ayah. Anakanda mohon utk publish di blog ini. semoga dapat menarik minat insan-insan yang lain.

MARILAH KITA SAMA-SAMA MENINGKATKAN AMALAN YE
peringatan utk Ai juga (^_^)

5 comments:

  1. salam ramadhan. sunggh kreatif yang membuat poster itu..
    menarik..

    ReplyDelete
  2. wslm kakpah.

    ya betul tu (^_^)

    ReplyDelete
  3. Tak nak la view page pak mertua ko.. dia kasik keje suh key in data banyak sangat...hahahaha.. takder kaitan.. Selamat berpuasa sahabatku.. erk..? ko puasa ke..?

    ReplyDelete
  4. ♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
    ♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
    ----==--Ramadan Mubarak---==----
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    (_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
    ♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
    Salam ramadan Al Mubarak..
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Ramadan bulan yg mulia..
    Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu...
    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    ReplyDelete
  5. lieya~ nanti aku repot sama bapak ku :P

    afzainizam~ salam ramadhan juga ye. semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan jayanya!!!

    ReplyDelete