Ikut AiTotYati

18.2.10

TITIKBLOG atau MUKABUKU?

aku selalu panggil muka buku. muka buku takpe jangan talam dua muka.
juga aku panggil titikblog. entah, orang lain panggil blogspot.


eh tolong sikit ye, hari ini aku cuti. so tak salah publish entry pepagi buta ni :P


prinsip aku skrg senang je. waktu keje jangan main facebook. kat umah balik main lah puas-puas. kat umah juga jgn bw blk keje sekolah. tapi nampaknya cuti ni tak buleh nak lari dari buat kerja sekolah. so pepagi tadi dah on lappy tapi dah 3 jam aku tak start lagi keje. hahahahaha. asyik main muka buku dengan titikblog aje. LAGHA tau!!! tapi oleh kerana aku kat umah maka aku tidak mencuri tulang. aku cuti. jadi aku buleh buat apa sahaja aku nak seperti:


1) bangun pagi takpayah mandi terus goreng mee
2) makan sarapan depan pc layan dvd
3) lambai abang tak perlu pakai gigi

---> baca sambil lagukan macam nyanyi 'bangun pagi tak gosok gigi, pergi sekolah cikgu benci, balik rumah bunuh diri" ---> korang pernah ke nyanyi lagu ni masa kecil kecil?



pendrive aku kena attack dengan cacing sohanad. memang lahanat. ish ape pepagi sebut tak elok ni. nak tahu lebih lanjut pasal virus cacing sohanad buleh klik sini. aku syak aku dapat kat pc hitam tempat keje aku. tak pasal2 aku kena reformat pendrive aku.


ok dah menaip. aku warm up jejari aku ni. maklum nak wat sijil 108keping. (eleh, mail merge pun nak kecoh ke?)

2 comments:

  1. x penah lak panggil titikblog..hehe

    ReplyDelete
  2. hehehe... sajeje suka nak pabggil gitu >_<

    ReplyDelete