Ikut AiTotYati

1.5.10

ME vs MARIA OZAWA

Ai kan ramai pelajar lelaki. nisbah pelajar di sekolah Ai ialah
1girl : 5boys.
kalau org dok kata mana pergi org lelaki tapi di sekolah ku mmg ramaiii......


nak jadikan cerita masa masuk kelas hari Selasa hari tu tetiba sorang pelajar kata,

"maria Ozawa"



mak aih korang tak tahukah? taktahu sila google.
Ai kata sekarang!!!


Ai sound je student tu... "lagi sekali cikgu dengar kamu sebut... ada yg kena babap nanti"


hmmm sampailah smlm masih ade yg nakal dok sebut tu dlm kelas...
mentang2 nak masuk chapter Continuity of Life bukan main lagi ye kamu.
dan Ai btl2 babap mulut pelajar yg sengaja sebut tu.


cara membabap: pergi ke pelajar itu. lapikkan tgn dgn lengan baju kurung. dan.... babap!!!!
kali ni kelas betul2 senyap dan tiada lagi yg sengaja sebut maria ozawa

tapi sudahnya mereka sebut... MARILAH OGAWA!!!


aduyai...

11 comments:

  1. yatie..macam2kan kerenah murid..agak masa jadi murid dulu..yatie cemana????..he he..

    ReplyDelete
  2. nuril~ dunia tanpa sempadan. mcm tulah kalau tak tapis.

    kak erna~ saya dulu budak skema kt sekolah (^_^). dulu sape ade internet tu org kaya2 je. skrg internet pun dah jadi mcm keperluan. semua pelajar dah ada akaun fb, myspace dll. sape takde dianggap ketinggalan. kata pljr saya, "tak cool la"

    ReplyDelete
  3. Maka aku pun google.. lorrr

    ReplyDelete
  4. irtiyah,

    aiyak sorry sorry..

    ReplyDelete
  5. kekeke.. saya pun meng gogle gak..ish ish ish.. kalo aku tak tepuk mulut dh..kasik pelempang je..hehehehe

    ReplyDelete
  6. kekeke.. saya pun meng gogle gak..ish ish ish.. kalo aku tak tepuk mulut dh..kasik pelempang je..hehehehe

    ReplyDelete
  7. Salam,

    Saya pun google juga hahaha..

    Tapi tak faham kenapa budak tu sebut2 nama tu dalam kelas.. erkk dalam kelas tu ada orang iras muka ke?

    ReplyDelete
  8. wslm sakinah,

    mereka mmg suka nk menduga Ai tau. saje nk gurau tapi tak bertempat.

    ajar remaja 16-17thn mmg mencabar :D

    ReplyDelete