Ikut AiTotYati

9.12.09

091209

hari ini hari rabu tarikh 9 disember 2009 disingkatkan menjadi 091209.
apakah perkara yang aku miss hari ini?



fikir





fikir





fikir





jadi sebelum aku nak solat zohor tadi aku buka wallet nk tgk appoinment kad fisioterapi. aku yakin hari ini fisio aku jam 2pm mcm biasa.

jeng jeng jeng


aku teliti kad temujanji....

9.00am 091209



alamak!!!! alamak!!! aku sudah miss app hari ini!!! aku segera menelefon unit fisioterapi. dan fisioterapist aku yg angkt telefon!!! aku minta maaf byk2. dan dia bagi tarikh baru yg lama gile lagi... 281209 jam 2pm. haish..... jauh tu. next week jadual sudah penuh. tapi logiklah sbb 16-27 dec aku akan meninggalkan bumi melaka lagi. menuju ke alam abadi... ceh poyo. bukan aku akan dikuarantin lagi. time2 mcm ni yg rasa na beli broadband celcom yg tgh promosi utk kakitangan kerajaan tu. even tak g spital aku tetap membuat fisioterapi sendiri di rumah menggunakan peralatan yg ada. if nak wat short wave ke tu takdak. kena g spital.

oklah aku nak keluar. hubby nak belanja tgk myspy (bukan bersepai ye). walaupun aku keluar aku tetap mengamalkan langkah2 keselamatan. ingat, badan kita ada kuasa utk sembuh!!! mind healing power!!! buang jauh2 trauma aku tu!!! syoh syoh!!!

2 comments:

  1. camno leh lupo ni?
    cik nyanyok ka? eheheh

    ReplyDelete
  2. weh ko kena kuarantin kat sbk ye..?

    ReplyDelete